Top

Garantie

Garantie
 
Wij staan in voor een goede kwaliteit van onze artikelen.
 
Als u desondanks binnen 3 maanden na aankoop merkt dat er iets mis is met uw aankoop bij Citymen Sieraden, dan horen wij dat graag van u. We gaan er dan wel vanuit dat u het artikel normaal gedragen hebt en dat er dus geen bijzondere dingen mee zijn gebeurd. Denk bijvoorbeeld aan het blijven haken achter iets waardoor het artikel beschadigd of zelfs stuk is gegaan. Een ander voorbeeld is dat het artikel in aanraking is gekomen met een zuur of andere agressieve stoffen.
 
Als het een leren artikel betreft, dient u er ook rekening mee te houden dat leer hard kan worden van teveel vocht. Dit verschijnsel kan ontstaan door transpiratie, zwemmen, douchen en baden. Dat hoeft niet noodzakelijk lelijk of slecht te zijn (het is vaak zelfs gewenst i.v.m. de stoere uitstraling) en kan niet aangemerkt worden als klacht. Wij geven daar dus geen garantie op.
 
Sieraden van staal, leer, stone en rubber draagt u beter niet tijdens het zwemmen, douchen/baden en sporten. Transpiratievocht bevat een grote hoeveelheid zuur, wat uw sieraad aan kan tasten. Datzelfde geldt voor chloor en zeep.
 
Als er volgens u echt iets niet in orde is met de kwaliteit van de armband, verwijzen we u naar de pagina Ruilen en Retourneren waar u meer kunt vinden over klachtbehandeling.
@