Top

Cadeau verpakkingen

Cadeau verpakking meebestellen

Wanneer u een artikel van Citymen Sieraden cadeau wilt geven, is het mogelijk om direct een luxe zwart fluwelen cadeauzakje mee te bestellen. U doet dat door in het keuzemenu op de artikelpagina de cadeauverpakking te selecteren. Deze wordt dan automatisch toegevoegd aan uw winkelwagen. Bij ieder artikel kunt u deze keuze maken. De prijs bedraagt € 2,00 per stuk.Cadeau direct naar de ontvanger laten verzenden

U kunt een cadeau direct naar de ontvanger laten verzenden. Dat doet u door in het bestelproces een alternatief verzendadres op te geven, namelijk het adres van de ontvanger waar uw cadeau voor bestemd is. Wij zorgen er dan voor dat uw cadeau, uiteraard zonder factuur, bij de ontvanger geleverd wordt. Citymen-sieraden.com zorgt in zo'n geval altijd voor een feestelijk tintje van dit pakketje. Geef in het laatste scherm van het bestelproces wel even aan dat het om een cadeautje gaat.
 
Het is niet mogelijk om één enkele bestelling te splitsen naar twee verzend-adressen. Voor elk verzendadres dient een afzonderlijke bestelling te worden geplaatst.