Top

Betalen

Betalen

Citymen Sieraden garandeert u een veilige betaling. Wij maken gebruik van de Nederlandse Payment Service Provider "Sisow Payment Innovations" voor de behandeling van iDEAL-betalingen en BanContact/Mister Cash.

Sisow is een organisatie die gespecialiseerd is in de afhandeling van veilig betalen via internet. Veel online shops maken gebruik van de betalingsservice van Sisow omdat zij garant staan voor optimaal betalingsgemak en veiligheid. Sisow waarborgt de veiligheid van uw gegevens door gebruik te maken van een SSL-verbinding. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding, wat betekent dat niemand online met u mee kan kijken wanneer u bijvoorbeeld uw bankrekeningnummer invult.

U kunt bij Citymen Sieraden betalen met;

iDEAL en BanContact/Mister Cash 
Betaalt u met iDEAL of BanContact/Mister Cash dan verloopt het betalingsproces online binnen de vertrouwde en streng beveiligde omgeving van uw eigen bank. Hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden.
U krijgt bericht via uw email als wij uw betaling ontvangen hebben. Deze betaalmethoden worden verzorgd door Sisow Payment Innovations.

Let op! Als de betaling met iDEAL niet lukt (een storing bij de bank komt regelmatig voor), hoeft u de bestelling niet opnieuw te plaatsen om nogmaals de betaling met iDEAL te proberen. U ontvangt van ons automatisch een email met daarin een link waarmee u weer opnieuw kunt kiezen voor een betaalmethode (dus ook voor iDEAL). Met de link kunt u zo vaak als nodig is in het iDEAL betaalscherm komen.

PayPal
Betaald u met PayPal dan wordt u doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving van PayPal. Voor het gebruik van PayPal betaalt u geen transactiekosten. U kunt nu betalen door in te loggen op PayPal als u een account/rekening hebt bij Paypal. U hoeft dan enkel ons email-adres en het totale aankoopbedrag in te voeren en op "verstuur de betaling" te klikken.

Het is ook mogelijk om direct een account/rekening aan te maken. Dat proces is veilig en gemakkelijk en bied u als voordeel dat u voortaan bij de meeste webwinkels zeer eenvoudig en veilig betaalt met slechts uw email-adres.

U krijgt bericht via uw email als wij uw betaling ontvangen hebben. Ons email-adres wat u gebruikt voor een betaling met PayPal is info@xydon.nl
Meer informatie over PayPal

Creditcard
Wilt u met een creditcard betalen dan verloopt het betalingsproces via PayPal.
Verder is er geen enkel verschil met uw andere creditcard betalingen en uiteraard geschiedt de betaling in een streng beveiligde omgeving. Hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden.
U hoeft hiervoor geen account/rekening te hebben bij PayPal. U voert eenvoudig uw creditcard-gegevens in.
U krijgt bericht via de email als wij uw betaling ontvangen hebben.

Wilt u een uitgebreidere uitleg dan klikt u op de link hierboven met de tekst * Meer informatie over PayPal.

Bankoverschrijving
U betaalt middels een bankoverschrijving zoals u dat gewend bent bij uw eigen bank.
Onze bankgegevens, het totaalbedrag van de factuur en het betalingskenmerk (uw bestelnummer) vind u terug in de email die u van ons gekregen hebt.

Ons bankrekeningnummer is: NL98 INGB  0005 129 362 t.n.v. XYDON, te Westkapelle

U dient bij bankoverschrijving gebruik te maken van de zgn. IBAN code en een BIC code.
Onze IBAN code luidt:  NL98 INGB  0005 129 362
De BIC code luidt: INGBNL2A

U krijgt bericht via de email als wij uw betaling ontvangen hebben.
Na ontvangst van uw betaling gaan wij, mits alle artikelen op voorraad zijn, direct tot verzending van uw pakje over.

Op rekening
Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bedrijven.