Top

Algemene informatie

Het dragen van kwalitatief duurzame en mooie heren sieraden is een perfecte aanvulling op de herenmode. Onze sieraden draagt u zowel chic als sportief.

Sieraden voor heren zijn actueel en niet meer weg te denken in de garderobe van de moderne man. De verkoop laat jaarlijks een flinke stijging zien, wat aangeeft dat het dragen van sieraden voor heren niet alleen geaccepteerd is, maar ook zeer populair.

Citymen Sieraden zijn zeer geschikt voor de zakenman, die ook in zijn vrije tijd of tijdens het beoefenen van zijn favoriete sport goed voor de dag wil komen.

Citymen sieraden onderscheidt zich van alle andere websites voor heren sieraden door zijn goede kwaliteit, duurzaamheid en eenvoud tegen een betaalbare prijs. De heren sieraden die wij aanbieden zijn zorgvuldig voor u gekozen.

We bieden de artikelen in de shop aan, voorzien van sfeerbeelden, zodat u kunt zien hoe het sieraad gedragen kan worden.

Al onze heren armbanden zijn met elkaar te combineren. Mooie creaties zijn te maken met edelstaal en leer, edelstaal en edelsteen of edelstaal met hout. Alle combinaties zijn mogelijk.